Bewuster leven en groene vingers

 Ik ben Claudia, 31 jaar en woon in het mooie Noord-Brabant.

Bewust leven is echt een onderdeel geworden van mijzelf, eerder leefde ik bijna altijd op de automatische piloot. Ik plofte na het werk op de bank en ging eindeloos scrollen of zappen op tv. Het is fijn om meer tijd buiten door te brengen, maar daar had ik vaak de energie niet voor.

Sinds een paar jaar heb ik voor mezelf gekozen en ben ik bewust bezig met een droomleven te creëren.

Ik ben zelf ook sommige dingen nog aan het ontdekken, ik heb soms dipjes en dat is prima, want waarom moet alles al perfect zijn? Het is in ieder geval meer dan duidelijk waar ik blij van word: in de natuur zijn, mijn pluk- en moestuin van 200m², bezig zijn met planten, onze Boerenfox Mila, kringlopen, Frankrijk, anderen blij zien, mijn talen kunnen spreken, een lekkere kop cappuccino en heerlijk wegdromen in een fijn boek.

“Het zijn de kleine stapjes die het verschil maken!”

Graag neem ik je mee in mijn leven en laat ik je graag zien hoe je kan genieten van kleine dingen.

Word je helemaal blij van een bloemenservies, wil je graag meer genieten van de kleine dingen of wil je zelf aan de slag met een pluk- of moestuin, maar weet je niet waar je moet beginnen? Struin dan lekker door mijn kringloopschatten, duik in mijn avonturen in de moestuin of ontdek hoe gemakkelijk het is om met een kleine stap al bewuster te leven.

Ik help je graag en heb je ergens een vraag over? Let me know, ik denk graag met je mee!

 Liefs,

 

 Claudia